10.12.11

Tuhkatriinu muinasjutukonkursi tulemused

Oktoobris kutsus Tuhkatriinu üles välja mõtlema ja teistega jagama päris oma muinaslugusid. Nüüdseks on kokkuvõte tehtud. Kokku saabus teatrisse 392 muinasjuttu, mille autorite seas on nii lapsed kui täiskasvanud, ühiselt väljamõeldud muinasjutte panid kirja nii lasteaiarühmad, klassid kui pere- ja sõpruskonnad. Paljud osalejad olid oma muinasjutud iseLink illustreerinud, üks muinaslugu oli vormistatud ka kuuldemänguna. Kõik saabunud muinaslood on lugemiseks, vaatamiseks ja kuulamiseks üleval Rakvere Teatri kodulehel. Aitäh kõigile muinasjuttude saatjatele!

Tänutäheks saadab Tuhkatriinu kõigile muinasjuttude autoritele Rakvere Teatri lastelaulude ja muinasjuttude plaadid ning lisaks loositi välja 5 ajakirja „Täheke“ aastatellimust, 3 „Suurt muumiraamatut", 10 ajakirja „Muumi“ poolaastatellimust, 10 Muumikalendrit aastaks 2012 ning pileteid Rakvere Teatri etendustele.
Väljavõte võitjate nimekirjast: Kaks pääset vabalt valitud Rakvere Teatri etendusele saab Anna Korzova. Lisaks Annale osalesid konkursil veel Pileriin, Merit ja Hanna Liina, neid juhendas õpetaja Küllike Veede.
http://www.rakvereteater.ee/teater/uudis/64/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar