25.10.09

Oktoober - õpetajakuu


Sel aastal sai oktoobris alguse traditsioon (loodetavasti), kus tähelepanu all on õpetajad ja õpetajakoolitus. Kuu oli täis kõiksugu tegemisi, mis pakkusid osalemisvõimalust nii õpilastele, õpetajatele, lastevanematele kui ka vilistastele.

Oktoobrikuu esimesel päeval toimus üle-eestiline suur joonistustund, kus joonistati õpetajaid. Kohe järgmisel päeval peeti õpetajate päeva, kus traditsiooniliselt olid meil noorteks õpetajateks meie neljandikud ja nende auks peab ütlema, et nad tulid oma tööga suurepäraselt toime. 14.oktoobril oli koolis lahtiste uste päev, kus õppetundidesse ja ka lasteaia rühma olid oodatud lastevanemad. Neid ei jooksnud küll murdu kohale, kuid mõni tubli esindaja oli ikka olemas.

Õpetajakuu puhul saadeti kooli ka üks ilus postkast, kuhu sai sisse panna sedeleid, mille peal oma õpetajaid kiideti. Neid oli eriti tore lugeda, sest kõiki õpetajaid oli kirjeldatud kui ilusaid, armsaid ja tarku. Selle kohta ma kirjutan homme veidi pikemalt.

Ja 23.oktoober oli meil koolis samuti väga huvitav päev, sest õpetajateks olid vilistlased. Kui me õpilastelt küsisime, kuidas neile noored õpetajad meeldisid, olid nad kohe nõus meid välja vahetama. Aitäh, teile. Kaari, Diana, Timo ja Siim!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar