25.10.09

Kiida õpetajat!

Õpetajakuul saime õpilastelt palju kiita. Mida siis kirjutasid meie õpilased oma õpetajate kohta?
Õpetaja Marika:
Ta on hästi lahke, seletab kõik asjad ilusti ära, ta on hea direktor ja hea eesti keele õpetaja ka. Ta annab kogu aeg luuletusi aktuseks õppida ja see meeldib. Ta on suurepärane eesti keele õpetaja. Talle meeldib etteütlust lugeda. Ta on tubli ja hea ning aitab kõiki. Üks õpilane kirjutas, et talle meeldib, kuidas sa etteütlust teed ja kuidas sa vahepeal nalja teed - see on äge!
Õpetaja Merle:
Ta on lihtsalt hea ja rahulik. Ta lubab tunnis vahepeal mängida. Ta on hästi tore ja tubli õpetaja. Ta on lahke. Õpilastele meeldib, kuidas ta nendega räägib ja lugemine on ka tore. Aga kõik arvavad, et ta on hea õpetaja.
Õpetaja Pille:
Ta oskab hästi õpetada ja klaverit mängida ja ta on ilus ka! Ta on lahke ja hea. Ta on väga hea ja armas muusika - ja klaveriõpetaja. Ta oskab laulda ja noote ka. Üks õpilane tänab, et õpetad talle laulmist ja sul on ilus lauluhääl. Teisele meeldib, et ta kiidab õpilasi. Ta seletab hästi kõik ära.
Õpetaja Eveli:
Räägib rahulikult. Ta ei lase poistel tunni ajal joosta ja mõtleb lahedaid asju välja. Ta on hästi ilus, armas ja hea kunstiõpetaja. Ta aitab ja ei riidle ja on lihtsalt hea.
Õpetaja Inge:
Ta on tark ja lõbus ning hea pranglija. Ta oskab arvutada ja on väga hea. Väga lahke, tore ja armas, aga välimus on naljakas.

Pildi Ahula algkooli õpetajatest on joonistanud Anni Jalakas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar