30.09.10

Õpetajakuu

"Hea õpetaja kuu" - oktoober 2010 kutsub õpetajaid, õpilasi, koole, lapsevanemaid, tudengeid ning õppejõude lööma kaasa meie tegevustes. Kindlasti leiab igaüks endale meelepärase tegevuse. Selleaastane õpetajakuu "Õppimine seob põlvkondi" keskendub iseseisva mõtlemis-, arusaamis- ja koostöövõime arendamisele ning traditsioonidele - mis seovad kogukonda - edastamisele järeltulevatele põlvkondadele. Hea õpetaja kuu eesmärgiks on väärtustada Eesti õpetajaid, tõsta õpetajate mainet ühiskonnas, edendada õpetajaharidust ja tuua rohkem helgeid päid õpetajaks õppima. Samuti püüame oktoobrikuu jooksul tekitada ühiskonnas diskussiooni küsimuse üle, milline on hea õpetaja, millised omadused teevad õpetaja “heaks”.


Millal ja mis?
HÕK kestab kogu oktoobrikuu sisaldades erinevaid sündmusi ja teemanädalaid:

•1. oktoober – suur avalöök
•4.-10. oktoober – Koolikümblusnädal (õpetajakoolituse tudengid on koolides ning lasteaedades abi- ja asendusõpetajateks)
•8. oktoobril on Täiskasvanud õppija nädala (TÕN) avalöök Põlvamaal
•11.-17. oktoober – Lastevanemate nädal koostöös Täiskasvanud õppija nädala (TÕNiga)
•18.-24. oktoober – Tagasi kooli nädal (Noored Kooli eestvedamisel kutsutakse kõiki vähemalt üheks tunniks ise õpilastele tundi andma – olenemata, kas oled ettevõtja, tudeng, pereema või linnapea)
•25.-31. oktoober – Õpilastenädal (kõrgkoolides on lahtiste uste päevad ning Eesti Õpilasesinduste Liiduga on tulemas erisündmused)
Tegevused toimuvad ka veebilehel www.opetajakuu.ee , kus saab kiita oma lemmikõpetajaid
Täpsem info meie kooli ürituste kohta lähipäevil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar